Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Forever Aloe Heat Lotion

  • Šifra: 064
  • CC bodovi: 0.067
  • 5% popusta nakon registracije

Dovoljno je da ispružite ruku i dohvatite tubu Aloe Heat Lotiona. Ovaj bogati uljnovlažni losion sadrži tvari za zagrijavanje i aloe veru. Idealan je za ublažavanje stresa i napetosti.

20,80  (156,72 kn)

Detaljnije o proizvodu

Aloe Heat Lotion 2

Nakon duga i naporna dana, svi poznajemo muku umornih, bolnih mišića. Sada je dovoljno samo posegnuti za Aloe Heat Lotion!

Ovaj blagi losion ulja u vodi sadrži zagrijavajuće sastojke koji su idealni za umorne i iscrpljene mišiće i suhu kožu. Aloe Heat Lotion je pH-uravnoteženi ovlaživajući losion namijenjen za umirujuću i opuštajuću masažu. Sposobnost duboka prodiranja Aloe vere učinkovito će pomoći vašim bolnim mišićima da se oslobode stresa i napetosti, a losion se može koristiti i nakon športa i naporne tjelovježbe!

SASTAV
Stabilizirani gel Aloe vere, deionizirana voda, metil-salicilat, gliceril stearat, propilen-glikol, cetilni alkohol, mentol, trietanolamin, ulje eukaliptusa, ulje iz koštice marelice, petrolatum, sezamovo ulje, lanolin, jojobino ulje, oleinska kiselina, PEG-100 stearat, Carbomer, alantolin, lanolin alkohol, askorbinska kiselina (vitamin C), dijazolidnil urea, metilparaben, propilparaben.

NETTO SADRŽAJ 4fl oz (118 mL)

NAČIN UPORABE
Nanesite obilno i utrljajte u kožu prema potrebi. Izbjegavajte kontakt s očima. Ako do njega dođe, isperite vodom nekoliko minuta.

  • Umirujuće djelovanje nakon sporta ili tjelovježbe
  • Podan za djecu i odrasle
  • Idealan losion za masažu

 

Vaš sponzor: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 1 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Forever Aloe Heat Lotion
Cijena
HRK 156.73
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki
Skip to content