Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Aloe Vera Gelly

  • Šifra: 061
  • CC bodovi: 0.067
  • 5% popusta nakon registracije

Naš 100% stabilizirani gel Aloe vere sigurno njeguje osjetljivu kožu, jer je u osnovi kao da rabite unutarnji sadržaj lista aloe. Gusti, prozirni gel lako se upija i sadrži hidratantne sastojke koji fantastično hrane i umiruju kožu bez mrlja na odjeći.

Detaljnije o proizvodu

Prozirni gel za njegu kože s apsolutno najvećim udjelom aloe vere

Aloe Vera Gelly umiruje, hladi i osvježava čak i kod manjih ozljeda kože ili manjih površinskih opeklina. Gel se upija ne ostavljajući tragove i može se koristiti za utrljavanje, ali i kao vlažni oblog.

Aloe Vera Gelly opis

  • Sadrži 85% čisti Aloe-Vera-Gel
  • Obnavlja kožu dragocjenom Aloe Verom
  • Pruža vlažnost vašoj koži
  • Umiruje i hladi-osvježava
  • Pomaže kod neurodermitisa

Naš zvjezdani proizvod, čisti Aloe Vera Gelly kombinira svu moć Aloe Vere u jednoj tubi. Aloe Vera Gelly ima s 85% (!) apsolutno najveći postotak Aloe Vere među svim našim proizvodima za njegu tijela! Vaša koža će uživati u čistoj vlažnosti. Osjećat ćete se kao da ste upravo stajali na našim poljima aloe u Texasu i svježe ubrali list aloe… Ne možete imati više naše najbolje Forever Aloe u jednoj tubi! Institut Dermatest® kaže VRLO DOBRO za Aloe Vera Gelly.

Dodatna porcija vlage ……

uvijek može biti od koristi vašoj koži! Osobito ljeti nakon dugog dana na suncu, vlažnost Aloe Vera Gelly ima ugodan učinak hlađenja na cijelo tijelo. Ovaj čisti aloe-vera-gel također umiruje i hrani kožu koja je opterećena stresom nakon opeklina od sunca. Poslije sunčanja s aloe verom – savršeno! Gel ne ostavlja masni film niti osjećaj napetosti – samo predivno podatna koža.

Predivan tretman

Čak iu normalnom svakodnevnom životu, koža pod stresom, suha ili istrošena sretna je zbog koncentriranog dijela vlage iz tube. Možete koristiti čisti Aloe-Vera-Gel kao dnevnu osnovnu njegu, a zatim nanijeti svoju uobičajenu Forever njegu. Također možete miješati najbolji Aloe-Vera-Gel sa svojim drugim Forever proizvodima. Nježni gel također je izvrsna potporna njega za manje ozljede kože ili akutne iritacije kože kao što je neurodermitis.

Također idealno za vašeg ljubimca

Aloe Vera Gelly nikada ne smije nedostajati u vašoj torbici kada ste vani sa svojim ljubimcem. Njeguje manje ugrize i ogrebotine, abrazije ili ozljede kože. Ima rashlađujući i umirujući učinak, npr. kod uboda insekata, sprječava manje infestacije parazitima i daje suhu kožu s puno vlage.

Aloe Vera Gelly upotreba

Može se koristiti i za utrljavanje i za vlažne obloge. Zbog svog rashlađujućeg učinka savršena je i kao gusto nanesena maska za lice za iscrpljenu kožu nakon sunčanja.

 

Aloe Vera Gelly na ljetovanju

 

U povijesti je Aloa vera služila kao sredstvo za ublažavanje manjih iritacija kože. U mnogim domaćinstvima uzgajala se živa aloe, ili „sirova biljka“ za prvu pomoć. Po sasatvu identičan unutrašnjosti lista Aloe vere, naš 100% -tni stabilizirani gel Aloe vere „podmazuje“ osjetljiva tkiva. Pripravljen na poseban način za lokalnu primjenu, on je gust, prozirn gel koji sadrži sastojke što vlaže, umiruju i njeguju kožu. Brzo se upija i djeluje umirujuće na kožu i ne ostavlja tragova na odjeći.

Naš gel pruža trenutačno olakšanje kod manjih iritacija kože. Također se može koristiti prije tretmana ultrazvukom, ili nakon elektrolize. Frizeri koriste Gelly na koži uz kosu za zaštitu kože prije trajne ondulacije i bojenja kose. Od vašega toaletnog ormarića do pribora za prvu pomoć, i od kuhinje do kampa- Aloe Vera Gelly je savršeni prijatelj kože koja zahtijeva više njege.

SASTAV
Stabilizirani gel Aloe vere, deionizirana voda, glicerin, trietanolamin, carbomer, tokoferol (prirodni vitamin E), alantoin, askorbinska kiselina (vitamin C), dijazolidinil urea, metilparaben

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – FLP ID broj 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest