Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Aloe First

 • Šifra: 040
 • CC bodovi: 0.089
 • 5% popusta nakon registracije

Aloe First odličan je dodatak prve pomoći. Ova ekskluzivna formula za umirujuću kožu pruža prvu liniju obrane protiv manjih iritacija kože. Osim stabiliziranoga gela Aloe vere, sadrži propolis, alantoin te specijalne ekstrakte iz jedanaest biljaka.

Detaljnije o proizvodu

Aloe First za vlasište, kosu i kožu

Svestrani Aloe First daje tijelu vlagu i hranjive tvari. Pure Aloe-Vera-Gel s pčelinjim propolisom i odabranim biljem djeluje svestrano i osvježavajuće kao sprej za prvu pomoć zahvaljujući aloe veri i ne smije nedostajati ni u jednom kućanstvu. Aloe vera sprej za potporu kod neurodermitisa, kože izložene suncu i manjih ozljeda kože.

Opis

 • Sadrži 81 posto čisti Aloe-Vera-Gel
 • Zbog funkcije raspršivanja izvrsno pogodan za područja kože osjetljiva na dodir
 • Također idealan za njegu kože i vlasišta, kao i za oštećenu kosu
 • Može se koristiti i kao tekućina za ispiranje usta
 • Pomaže kod neurodermitisa

81 % čista aloe vera

Umirujući i umirujući sprej od aloe vere sastoji se od 81 posto naše najbolje Forever aloe i dodatka od 11 vrijednih biljaka kao što su kamilica, eukaliptus, maslačak, kadulja ili đumbir te također visokokvalitetnog pčelinjeg propolisa. Vaša koža dobiva vrijedne hranjive tvari. Jednostavno poprskajte nakon tuširanja i uživajte.

Istinski svenakmjenski

Aloe First za kosu, vaš aloe vera sprej prikladan i za vlasište. Aloe sprej s dodatnom dozom njege i vlage. Jednostavno pošpricajte sprej za prvu pomoć s esencijama ljekovitog bilja, nježno ga utrljajte i nastavite tretirati kosu kao i obično. Ujutro sprej od aloe vere služi i kao osvježavajuća tekućina za ispiranje usta, njegujući sluznicu usne šupljine i desni. Savršen i kao tonik za pročišćavanje mlade, mješovite kože.

Obiteljski nadahnuto

Aloe First proizvod je za cijelu obitelj i zato ovaj svestrani i osvježavajući sprej od aloe vere ne smije nedostajati ni u jednom kućanstvu!

Kvaliteta

U kvalitetu spreja za prvu pomoć Aloe First uvjerili su se i institut Dermatest®: Ponosni smo na pečat “JAKO DOBRO”. Naš sprej za prvu pomoć s propolisom. Ne samo da obećavamo dobru kvalitetu, mi je jamčimo!

Upotreba

Poprskajte kako želite.

NAPOMENA:
Vašu omiljenu kremu možete pomiješati s Aloe Firstom u omjeru 1:1. Na ovaj način ga možete lako raspršiti. Tako se brže upija i ekonomičnije je koristiti. Aloe Prvo raspršena u vlažnu kosu djeluje kao lagano sredstvo za jačanje kose.

Aloe First na podu

Dodatak priboru za prvu pomoć

Aloe First je izvrstan dodatak priboru za prvu pomoć. Ova ekskluzivna formula za zaštitu kože pruža prvu liniju zaštite protiv manjih iritacija kože. Formuliran na bazi stabiliziranog gela Aloe vere, Aloe First sadrži propolis, alantoin i jedanaest ekskluzivnih biljnih ekstrakta:

 • Propolis povećava prirodna umirujuća i zaštitna svojstva gela Aloe vere na kožu.
 • Alantoin je sastojak koji štiti kožu, nalazi se u mnogim biljkama, uključujući Aloe.
 • Jedanaest pažljivo odabranih biljnih ekstrakata, također poznatih po svojim blagodatnim svojstvima, nalaze se u ovoj snažnoj formuli.

Kombinacija Aloe i biljaka pruža prirodno uravnotežen, pH-uravnotežen sprej, lagan za nanošenje čak i na najosjetljiviju kožu. Aloe First djeluje umirujuće na kožu nakon manjih porezotina, ogrebotina, opeklina, i opeklina od sunca. Ostale uporabe Aloe First uključuju nanošenje na kosu kao zaštitu protiv štetnog utjecaja onečišćivača. Čak se upotrebljava i u nekim fizerskim salonima kao tretman prije trajne ondulacije, budući da štiti od isušivanja, što je posljedice trajne. Aloe First posebice djeluje umirujuće na kožu nakon depilacije voskom.

SASTAV
Stabilizirani gel Aloe vere, deionizirana voda, alantoin, propilen-glikol, tokoferol (prirodni vitamin E), polisorbat 20, imidazolidinil-urea, metilparaben, natrijev citrat, propolis, ekstratkt nevena, ekstrakt hajdučke trave, ekstrakt timijana, ekstrakt kamilice, ekstrakt Dielion, ekstrakt eukaliptusa, ekstrakt paci-flore, ekstrakt kadulje, ekstrakt đumbira, ekstrakt boražine, ekstrakt Sialwood.

NAČIN UPORABE
Nanesite obilno na kožu prema potrebi za umirivanje i vlaženje kože.

 • Svaki pribor za prvu pomoć trebao bi sadržavati Aloe First
 • Djeluje umirujuće na manju iritaciju kože
 • Štiti kosu od štetnog utjecaja onečišćivača i klora
 • Tretman za kosu prije trajne ondulacije
 • Djeluje umirujuće na kožu nakon depilacije voskom

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – FLP ID broj 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest