Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Aloe Body Lotion

  • Šifra: 647
  • CC bodovi: 0.091
  • 5% popusta nakon registracije

Foreverov Aloe Body Lotion za tijelo savršena je dnevna hidratantna krema za održavanje vaše kože u najboljem izdanju uz obilje aloe vere.

Detaljnije o proizvodu

Aloe Body Lotion je losion za tijelo s aloe verom

Foreverov Aloe Body Lotion savršena je dnevna hidratantna krema za optimalnu njegu kože. Uz obilje aloe vere, losion sadrži ulje argana, jojobe i makadamije za elastičnu i podatnu kožu. Radujte se laganoj formuli koja se brzo upija i razmazi cvjetnim mirisom.

Losion za svakodnevnu njegu tijela – s aloe verom u izobilju! Sastoji se od čisto biljnih sastojaka. Aloe Body Lotion je naravno savršen i za vegetarijance i vegane!

Aloe Body Lotion opis

  • Sadrži 38% čisti Aloe-Vera-gel
  • Pospješuje hidrataciju kože
  • Podržava prirodni zaštitni sloj kože
  • Pogodno za vegetarijance/vegane

 

Aloe Body Lotion nanosi se na žensku ruku

Upija se u bljesku – optimalna njega kože

Losion za tijelo postao je neizostavan dio naše svakodnevne beauty rutine. Ali nije tako lako pronaći onaj koji zaista pokriva sve naše potrebe. Ljeti, kada je vruće i sunčano, losion za tijelo neka bude što lakši, ne mastan i brzo upijajući. Losioni za tijelo koji se počnu lijepiti i ostavljaju tragove jednostavno su neugodni, pogotovo ljeti i pogotovo jer se tada više znojimo. A vruće doba svakako zahtijeva mnogo od naše kože: klor i slana voda je isušuju, a utjecaj sunca čini osjetljivijom. Stoga: Hidrogenirajte i njegujte ga! Dobar losion hladi i vlaži.

Zaštita i vlaga – za svakodnevnu njegu

A zimi? Svi znamo: Koža postaje suša, grublja i svrbi – zbog suhog grijaćeg zraka, vrućeg tuširanja i jer se koža mora prilagoditi čestim promjenama toplog i hladnog. Osim toga: Zimi obično pijemo manje nego ljeti. Zimi je losion za tijelo stoga prije svega hidratantna krema za našu kožu, koja bi po mogućnosti trebala postojati što dulje. Samo na taj način sprječavamo neugodan osjećaj napetosti i – nemojte – nadraženost kože. Bilo ljeto, zima, proljeće ili jesen: ALOE BODY LOTION tvrtke Forever vaša je idealna dnevna hidratantna krema. Radujte se koži koja je uvijek meka, elastična i podatna!

Upotreba

Obilno nanesite i nježno utrljajte dok se losion potpuno ne upije.

 

Vaš sponzor: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest