Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Kako kupiti proizvod?

Kako kupiti neki od proizvoda prikazanih na ovoj stranici?

Uzet ćemo za primjer da želite kupiti najpoznatiji Foreverov proizvod Forever Aloe Vera Juice (Gel).

Na ovim stranicama pronađite željeni proizvod kroz stranicu Trgovina ili kraćim putem kroz stranicu Kategorije → Kategorija napitci.

Forever kupovina proizvoda 1

Pogledajte informacije o proizvodu i kliknite na tipku NARUČI PROIZVOD.

Sada ste prebačeni u službenu stranicu Forevera u kojoj se vrši finaliziranje narudžbe i plaćanje.

Ovdje možete dodati količinu u koliko želite naručiti više od jednog komada istog proizvoda. Zatim kliknite na žutu tipku sa natpisom Dodaj u košaricu (slika dolje).

 

Forever kupovina proizvoda 2

Čim ste strelicom miša došli do žute tipke, prikazat će vam se iznad skočni izbornik zelene boje u kojemu vidite koju ćete cijenu platiti za ovaj proizvod nakon što dovršite narudžbu a to je cijena proizvoda umanjena za 5% (vidi sliku dolje).

Forever kupovina proizvoda 3

U sljedećem koraku prikazano vam je stanje vaše košarice. U navedenom primjeru vidljivo je informativno stanje narudžbe u eurima:

27,2  € / 55  €

Crvena boja govori nam da nije dosegnut iznos koji omogućuje završetak narudžbe. Ovi iznosi u eurima su orijentacioni i odnose se na neto cijenu odabranog proizvoda bez uračunatog PDV-a.

 

Forever kupovina proizvoda 4

Ako kliknete na tipku Pogledajte košaricu, dobit ćete pregled u drugačijem obliku (slika dolje):

Forever kupovina proizvoda 6

Nakon ovog koraka potrebno je da donesete odluku:

– ili odustati od kupnje
– ili nastaviti sa kupovinom do minimalno potrebnog iznosa narudžbe.

Po pravilima Forever Living Products Hrvatska, narudžba se može izvršiti u koliko je ukupni iznos narudžbe ( jednog ili više proizvoda) veći od cca 540 kuna maloprodajne cijene sa uračunatim PDV-om.

Za informacije oko eventualne kupnje proizvoda manjeg iznosa,  obratite nam se kroz kontakt obrazac ili e-mail adresu objavljenu na ovoj stranici.

Forever kupovina proizvoda 7

Zbog daljnje obrade postupka narudžbe, u ovom primjeru dodali smo u narudžbu još dva proizvoda (slika gore).

Nakon ovog koraka sada možete kliknuti na žutu tipku Naplata i nastaviti sa obradom narudžbe.

Otvorit će vam se nova stranica na kojoj vam se nude tri pozicije:

POSTOJEĆI KUPAC – NOVI KUPAC – GOST

Forever kupovina proizvoda 8

POSTOJEĆI KUPAC – ovo je pozicija za osobe koje su već kupovale i imaju suradnički ID i lozinku za prijavu na webshop Forever Living Hrvatska. Ove osobe već od prije znaju postupak, i oni su upoznati sa svim koracima narudžbe.

NOVI KUPAC – odaberite ovu opciju u koliko želite kreirati korisnički račun na web shopu i ostvariti popust od 5%. Ovaj postupak olakšat će vam eventualne buduće narudžbe.

GOST – ovu opciju odaberite u koliko želite izvršiti narudžbu bez kreiranja korisničkog računa. U ovom slučaju popunit ćete tražene podatke koji su potrebni za realiziranje ove narudžbe a vaši podaci neće biti memorirani.

 

Zbog pokazivanja primjera u ovoj stranici, mi smo kliknuli na tipku NOVI KUPAC.

Otvorena je nova stranica – slika dolje.

 

Forever kupovina proizvoda 9

Ovo je sada stranica  u kojoj upisujete podatke potrebne da se može provesti plaćanje i generirati R-1 račun. Sve pozicije označene crvenim zvjezdicama obavezne su za popunjavanje.

U koliko ste narudžbu generirali kroz ovu internet stranicu, u poziciju Podaci o sponzoru automatski su generirani moji podaci – ime i prezime i moj ID broj u Foreveru. Ako narudžbu radite direktno iz web stranice Forever Living Hrvatska, pozicija Podaci o sponzoru će vam biti prazna. Pošto se narudžba ne može završiti u koliko nemate upisan ili svoj suradnički ID ili ID sponzora, biti ću zahvalan u koliko upišete moj ID broj 360000888118.

 

U koliko iz znatiželje pokušate napraviti narudžbu sa iznosom manjim od određenog, nećete to uspjeti nego će vam se na ekranu pojaviti upozorenje o minimalnom iznosu košarice. Prikaz na slici dolje.

Forever kupovina proizvoda 10
nezavisni poslovni partner natpis horizontalno
Skip to content