Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Forever F.A.Q.

Forever Living Frequently Asked Questions
FAQ

Najčešće postavljena pitanja

F.A.Q.
Frequently Asked Questions

Na koji način mogu kontaktirati korisničku podršku?

Obratite nam se na e-mail adresu aloeveraperla@gmail.com ili nazovite telefonski broj +385 91 153 7132.

Koje vrste proizvoda nudi Forever Living Products?

Forever Living Products nudi paletu proizvoda za zdravlje i ljepotu koji čine da izgledate i osjećate se bolje. Naši proizvodi uključuju napitke od gela aloe vere, sredstava za njegu kože, pakete za kontrolu težine, dodatke prehrani, proizvode za osobnu higijenu, pčelinje proizvode i drugo. Imamo više od 100 proizvoda koje možete proučiti i istražiti ovdje.

Zašto Aloe vera?

Aloe vera je osnovni i najvažniji sastojak naših proizvoda. Blagodati Aloe vere primjenjuju se stoljećima i zato smo razvili mnoštvo proizvoda na bazi ove vrijedne biljke. Aloe vera pruža sjajnu podršku vašem zdravlju. Iznutra, Aloe pomaže zdravlju probave, pospješuje imunitet, potiče apsorpciju hranljivih tvari te regulira prirodnu razinu energije. Izvana, Aloe hidratizira, hrani i umiruje kožu.

Kakva su pravila povrata proizvoda?

Korisnicima je zajamčen povrat punog novčanog iznosa (osim troškova dostave) u roku od 30 dana od dana kupovine. Sve narudžbe od strane Foreverovih Poslovnih suradnika se smatraju krajnjom prodajom. U slučaju oštećenog proizvoda, rado ćemo ga zamijeniti novim. Molimo da proučite Poslovnu politiku i procedure za detaljnije informacije.

Gdje se nalaze Foreverovi posjedi?

Foreverovi posjedi uključuju plantaže Aloe u Dominikanskoj Republici i gradu Mission u Texasu, postrojenja za preradu u Phoenixu i Dallasu, kao i distribucijski centar u Nizozemskoj. Uredi Forevera nalaze se širom svijeta u više od 160 država.

Što predstavlja ikona srca koju vidim kada pregledavam neki proizvod?

Ikona srca služi da proizvod koji često kupujete označite kao omiljeni. Da biste dodali proizvod u omiljene, morate biti prijavljeni putem svog računa. Nakon što se ulogirate, kliknite na ikonu srca pored slike proizvoda. Iste proizvode iznova možete kupiti tako što ćete kliknuti na ikonu srca u gornjem desnom kutu stranice.

Zašto kod nekih proizvoda piše “Dodajte”, a kod nekih “Izaberite”?

Klikom na proizvode kraj kojih stoji “Izaberite”, dolazite na stranicu gdje birate jezik, okus ili vrstu proizvoda koji želite kupiti pre nego što ga dodate u košaricu. Proizvodi poput Vital5®, C9 i F15® zahtjevaju da izaberete jezik i okus.

Šta je Autoship?

Autoship je najlakši način da svakog mjeseca dođete do svojih proizvoda. Svi ulogirani korisnici (Kupci i Poslovni suradnici) mogu koristiti ovu opciju kako bi napravili (ili dodali u postojeći) Autoship profil tjekom narudžbe proizvoda za dostavu. Možete dodati pojedinačne ili sve proizvode iz svoje košarice u Autoship košaricu tijekom finalne faze potvrde narudbže, tako što ćete kliknuti „AUTOSHIP” kolonu. Vidjeti ćete potvrdnu poruku “Stavka dodana u Autoship košaricu” na zelenoj traci na vrhu ekrana. Ukoliko želite sve proizvode iz narudžbe dodati u Autoship profil, samo kliknite „SVE” u Autoship koloni. To vam omogućava da automatski napravite ili ažurirate vaš Autoship profil.

Kako se prijaviti za kupovinu na webshop?

Na webshop se prijavljujete svojim suradničkim brojem 360, a lozinku određujete sami. Ako se želite prijaviti kao Novi kupac, prvo izaberite proizvode, a nakon toga ispunite prijavu. Sustav će vam automatski odrediti suradnički broj. Na webshopu možete kupovati bez prijave i bilo kojeg ograničenja, ako se za kupovinu prijavite kao gost.

Skip to content