O Poslovnom Saradniku kompanije FLP

 

aloeveraproizvodi.com logo

 

Kompanija Forever Living Products prodaje svoje proizvode putem mreže poslovnih saradnika. Poslovni saradnici proizvode kupuju direktno od kompanije, prema poslovnoj politici društva.

Poslovna politika društva Forever Living-a je primenjena da bi se definisala ograničenja, pravila i propisi za sprovođenje pravilnih prodajnih i marketinških procedura, i kako bi se sprečile nepravilnosti, zloupotrebe i nezakonite radnje.

Poslovni saradnik kompanije Forever Living Products je nezavisni distributer proizvoda, koji na potpuno jednostavan, legalan i etički način prezentuje ekskluzivne dijetetske i kozmetičke proizvode od aloje.

Kompanija Forever Living podstiče, potpomaže i pruža podršku svim poslovnim saradnicima. FLP obezbeđuje svojim Poslovnim saradnicima najkvalitetnije proizvode, osoblje za podršku i marketinški plan za ovu delatnost.

Proizvode kompanije Forever Living Products ne možete kupiti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama ili specijalizovanim radnjama, već direktno od Poslovnog saradnika. Dakle, ukoliko želite da se informišete više o proizvodima morate kontaktirati direktno Poslovnog saradnika FLP-a.

Sve informacije o proizvodima uključujući i cene proizvoda možete saznati nakon što kontaktirate poslovnog saradnika, odnosno aloeveraproizvodi.com podršku kupcima, i sve detalje putem telefonskog razgovora ili e-mail prepiske.

Ovo nije piramidalna prodaja, nije kataloška prodaja, već jednostavan poslovni sistem koji podrazumeva izgradnju mreže korisnika i saradnika. Napominjemo, ne morate sami postati distributeri ukoliko želite da nabavite određeni proizvod. Dovoljno je da kontaktirate Poslovnog saradnika, putem email-a ili telefona, i dobićete sve željene informacije o proizvodima.

Sajt aloeveraproizvodi.com podigli su poslovni saradnici kompanije Forever Living Products, aktivan je od januara 2014. godine.

Od početka rada svojim kupcima u svakom trenutku pružamo kvalitetne i pravovremene informacije o svim proizvodima i njihovoj primeni.

Svi materijali koji se nalaze na sajtu su u vlasništvu kompanije Forever Living Products, a informacije sadržane u tekstovima su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili lečenje.

Mi ne prodajemo proizvode već pružamo informacije, jedino kompanija Forever Living Products ima pravo da prodaje proizvode čiji je vlasnik.

Više informacija o poslovnoj politici kompanije FLP možete videti ovde: FLP poslovna politika društva.